Praktisk

Priser

Indiv. konsultation (50 min): 900,-
Par- og familiekons. (75 min.): 1.500,-
Supervision: Kontakt mig for yderligere aftale.
Oplæg og undervisning: Kontakt mig for yderligere aftale.

Ved psykologiske undersøgelser og udredninger betales gebyr for tid anvendt til gennemgang af sagsakter, opgørelse af diverse tests, kontakt med pårørende samt evt rapportskrivning. Konsultationer i forbindelse med udredning er ofte dobbeltkonsultationer.

Ved kørsel til dig må der – afhængig af hvor langt du bor fra min bopæl – påregnes ekstragebyr svarende til en 1/2 time samt kørselsgodtgørelse efter SKAT’s takster 

Mulighed for tilskud og finansiering

Jeg har desværre ikke mulighed for at tage imod henvisning fra din egen læge, men hvis du er medlem af sygesikringen danmark, kan du af og til få økonomisk tilskud Du kan se tilskudene på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp.

Visse private forsikringer giver endvidere tilskud til psykologbehandling, og af og til er der også nogen, der via deres arbejdsplads har en sundhedsforsikring, som dækker helt eller delvist.  Endelig findes der legater, man kan søge til dækning af samtaler, såfremt man opfylder visse socioøkonomiske kriterier. Det samme gælder muligheden for bevilling af samtaler via kommunen.

Ventetid

Jeg har aktuelt ventetid til anslået juni 2024, men du er altid velkommen til at blive skrevet op på en venteliste, og så kan jeg kontakte dig, så snart jeg får plads igen. Dette er naturligvis gratis og ganske uforpligtende. Bemærk at jeg er  ansat i en fuldtidsstilling i regionspsykiatrien, og at jeg aktuelt derfor kun tilbyder konsultation udvalgte aftener og weekender.

Etik

Jeg arbejder under De Etiske Principper for Nordiske Psykologer, og som autoriseret af Psykolognævnet i Socialministeriet er jeg underlagt psykologloven. Dette indbefatter bl.a. tavshedspligt, journalpligt og skærpet underretningspligt.

Kontakt

Telefon: 51 24 46 72
psykologannafriis@proton.me

Jeg har ingen fast telefontid, men du er altid velkommen til at indtale en besked, og jeg vil vende tilbage snarest muligt.

NB: Har du akut brug for hjælp, der ikke kan vente, henvises du til egen læge, livslinjen tlf. 70 201 201 eller vagtlægen tlf. 70 11 31 31. Mere om akut hjælp og rådgivning her.

 

Afbud

Af hensyn til planlægning meldes afbud venligst så tidligt som muligt og senest kl. 12 dagen før din aftalte tid. Ved udeblivelser eller for sent afbud betales den fulde pris.

~

Datasikkerhed

For at beskytte dine data fraråder jeg, at du sender personfølsomme informationer til mig i en almindelig sms eller email. Istedet kan du sende mig dine kontaktoplysninger (dvs telefonnummer og email). Så kontakter jeg dig med en personlig kode, som du kan anvende til at åbne for en krypteret mailforbindelse med mig.

 

 

Find vej til min klinik

Min klinik ligger i Lisbjerg lidt nord for Aarhus godt 8 km fra Aarhus H, 3,5 fra Aarhus Universitetshospital og ganske tæt på afkørslen til Djurslandsmotorvejen E45.

Samtaler foregår i mit lille hyggelige kliniklokale på første sal. Skoven er i min baghave, og hvis du ønsker det, kan samtaler  også foregå gående – eller siddende på en bænk –  med naturen som vores ramme.

Der er mulighed for gæsteparkering ved klinikken, hvis du er i bil, og der er også god cykelsti fra Aarhus.

Kommer du med offentlig transport, går buslinje 2A og linie 118 næsten lige til døren. Stå af bussen ved stoppestedet Lisbjerg/Elevvej. Letbane L2 stopper også indenfor gåafstand.

Se nærmere på kortet: