Praktisk

Priser

Indiv. konsultation (50 min): 1000,-
Par- og familiekons. (75 min.): 1.600,

Ved psykologiske undersøgelser og psykistrisk udredning: Kontakt mig for yderligere aftale.

Supervision  og undervisning: Kontakt mig for yderligere aftale.

Ved kørsel til dig må der – afhængig af hvor langt du bor fra min bopæl – påregnes ekstragebyr svarende til en 1/2 time samt kørselsgodtgørelse efter SKAT’s takster

Mulighed for tilskud

Jeg har desværre ikke mulighed for at tage imod henvisning fra din egen læge, men hvis du er medlem af sygesikringen danmark, kan du af og til få økonomisk tilskud Du kan se tilskudene på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp.

Visse forsikringer  og pensionselskaber giver endvidere tilskud til psykologbehandling. Endelig findes der legater og mulighed for at søge om bevilling af samtaler via kommunen.

Ventetid

Jeg har aktuelt ventetid til efter sommerferien 2024. Du er altid velkommen til at blive skrevet op på en venteliste, og så kan jeg kontakte dig, så snart jeg får plads. Dette er naturligvis gratis og ganske uforpligtende. Bemærk at jeg er  ansat i en fuldtidsstilling i regionspsykiatrien, og at jeg aktuelt derfor kun tilbyder konsultation udvalgte aftener og weekender.

~

Datasikkerhed

For at beskytte dine data fraråder jeg, at du sender personfølsomme informationer til mig i en almindelig sms eller email. Istedet kan du sende mig dine kontaktoplysninger (dvs telefonnummer og email). Så kontakter jeg dig med en personlig kode, som du kan anvende til at åbne for en krypteret mailforbindelse med mig.

Find vej

Min klinik ligger i Lisbjerg lidt nord for Aarhus godt 8 km fra Aarhus H, 3,5 fra Aarhus Universitetshospital og ganske tæt på afkørslen til Djurslandsmotorvejen E45.

Der er mulighed for gæsteparkering ved klinikken, hvis du er i bil, og der er også god cykelsti fra Aarhus.

Kommer du med offentlig transport, går buslinje 2A og linie 118 næsten lige til døren. Stå af bussen ved stoppestedet Lisbjerg/Elevvej. Letbane L2 stopper også indenfor gåafstand.

Hvor mødes vi

Samtaler foregår i mit lille hyggelige kliniklokale med skråvæg på 1. sal (ikke køretolsegnet).

Jeg har også mulighed for at tilbyde onlinekonsulationer, samtaler hos dig, hvor jeg kører ud eller gående samtaler i naturen.

Find vej via kortet: